Защо може да ни се доверите

     Денталната медицина е специалност, претърпяла огромно развитие през последните 20 години. Независимо дали говорим за интеграцията на новости като ултразвук, лазери, дигитално изработване на отпечатък, или за съвременното разбиране за лечение на кариес и пулпит, Вие искате най-доброто отношение и професионализъм.

     Практиката предлага на пациентите си 3 основни принципа: работа с най-съвременни материали, според най-новите разбирания, на добра цена. При желание от пациента всяка манипулация се извършва с упойка, без допълнително оскъпяване. Използваме специално платно (кофердам), което изолира устната кухина от зъба, който се работи, за възможно най-прецизна работа. На всяка манипулация се отделя необходимото време и пациентите са разпределени така, че да не чакат повече от 10 минути за настаняване.

     За да бъдем винаги в крак с времето, нашият екип годишно посещава поне два големи дентални форума и има членство в програмата за следдипломно обучение на DentalXP.

     Добре известен недостатък на стоматологичните процедури със съвременни материали е, че утежняват семейния бюджет, но всеки знае че е по-добре да тръгнеш на дълъг път с нова Тойота, отколкото със стара Лада. И въпреки че семейната Лада е вършила добра работа за времето си, тя вече не е икономически изгодна и не предлага съвременните удобства и комфорт, които искате.

     Основната ни цел е да си създадем лоялни пациенти, които оценяват грижите, които се полагат за тях, и ни се доверяват, че правим най-доброто за тяхното здраве.

Контакти

Младост 2 бл. 253 партер
София, България, 1799
Mobile: 0897 407 320
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.drtaskov.com

Работно време

от Понеделник до Събота

С предварително записване на час!


Галерия